Få ett renare hem utan att städa

Gillar du att städa, är detta kanske inte läsning för dig. Men, de flesta vill nog helst av allt slippa dra runt på dammsugaren eller städa toaletten. Att få hjälp med städningen hemma eller på kontoret är en dröm för många.

Idag behöver du inte nöja dig med att låta drömmen stanna vid en dröm. Ta kontakt med en seriös städfirma i Uppsala redan idag, och boka tid för fönsterputs, storstädning eller flyttstädning. Eller beställ ett abonnemang på regelbunden hemstädning, så att du själv kan lägga din tid och din energi på annat än att skura och damma. Unna dig lyxen att få komma hem till ett fräscht, städat och skinande rent hem när arbetsdagen är slut. Denna lyx sätter verkligen guldkant på tillvaron, men kostnaden är långt ifrån lyxklass. Städhjälp är en prisvärd tjänst, och med det RUT-avdrag du kan få på hemstädningen blir det ännu överkomligare. Professionell hjälp med städning i hemmet är inte längre endast förunnat de rika och välbeställda. Idag kan i stort sett alla, som du och jag, få hjälp med den städning som behövs för att hålla hemmet rent och trivsamt. Företagets utbildade och duktiga personal arbetar efter en åtgärdslista, som du själv kan förändra om det är något du vill lägga till eller dra ifrån. Du bestämmer också själv hur ofta du vill ha städat. För abonnemang av hemstädning är städning varje vecka vanligast, men det finns vaken regler eller krav på att du måste ha städning så ofta. Passar en gång i månaden bättre kan du självklart beställa det. Då och då behöver fönstren putsas, och det känns kanske också nödvändigt med en storstädning. Då är det bara du bokar tid för dessa åtgärder, och det kan du göra oavsett om du har ett städabonnemang eller inte.

Står du inför en flytt har du säkert tusen och en saker att tänka på, för att det hela ska flyta på så smidigt som möjligt. Då kan det vara riktigt skönt att anlita hjälp för den tidsödande flyttstädningen, så att du kan koncentrera dig på den kommande flytten. Ska du kanske flytta tillbaka till en nyrenoverad våning, eller är det dags att flytta in i det nybyggda huset fixar städfirman byggstädningen. Efter byggarbeten ligger byggdammet som en hinna över hela bostaden och det är ett hårt och svårt jobb att få bort allt, så att bostaden blir beboelig. Vid en byggstädning avlägsnas både dammet och andra rester av byggnationen, så att det bara är att flytta in.