Heta manliga accessoarer

Bara för att du är en man innebär det inte att du inte kan frossa i accessoarer om du skulle vilja det. Visserligen finns det kanske inte riktigt lika många olika typer av accessoarer som för kvinnor men utbudet finns, bara man är lite medveten om hur man ser ut och hur man klär sig.

I dag finns det kanske främst två herraccessoarer som man förknippar med finkläder och en man. Det är så klart flugan och slipsen det handlar om. Och här finns det ju faktiskt en hel del att välja mellan. Eftersom det är roligt att ha lite olika alternativ att välja mellan när det gäller snitt, färg och mönster vill man inte bara ha en slips eller en fluga i garderoben. Dock förknippar nog många slipsar och flugor med dyra accessoarer.

Men faktum är att det inte behöver vara så dyrt. Om du ger dig ut på nätet finns det flera olika alternativ att välja mellan om du vill köpa en ny slips eller en ny fluga utan att det känns som om du har klippt ett hål i plånboken. En sajt är till exempel Bowntie.se där du erbjuds ett gediget utbud av inte bara slipsar och flugor utan även andra accessoarer som passar de flesta tillfällen då du som man behöver klä upp dig.

Fler alternativ

Någonting som en hel del förmodligen också kan se som en accessoar för herrar är ett snyggt bälte. Eller en livrem om du så vill. Kärt barn har många namn men det är inte fel att byta ut skärpet någon gång då och då mot ett par hängslen.

Hängslen är en klassiker som har funnits länge. Dock verkar hängslena ha fått ett uppsving med tanke på att det har blivit väldigt populärt igen. Kanske kan dessa snygga hängslen vara någonting för dig som kan komma väl till pass i just din garderob?

När det handlar om mode och accessoarer överlag handlar det till viss del om att vara lite modig. Och det behöver för den sakens skull inte gå till överdrift. Men satsa på färger och mönster som du gillar och tänk inte för mycket på vad ”alla andra ska tycka”. Dock kan du hålla det stiligt. Som att du då till exempel byter ut livremmen mot hängslen i stället. Du sticker liksom inte ut på fel sätt utan du ger en klassiker nytt liv.